Baba Ocağı dizisinin yakışıklı oyuncusu Burak Özçivit dizi çekiminden kalan zamanlarında otel odasında senaryo yazıyor.
Baba Ocağı dizisinin yakışıklı oyuncusu Burak Özçivit dizi çekiminden kalan zamanlarında otel odasında senaryo yazıyor.
7 aydır senaryo yazan Özçivit 2 sinema ve 1 de dizi film senaryosu yazdığını söylüyor. Özçivit, `Dizi setinden geri kalan zamanlarımı senaryo yazarak değerlendiriyorum. Bundan sonra kendi yazdığım senaryoda oynamak istiyorum` dedi.
Muğla`nın Yatağan ilçesine bağlı Bozüyük beldesinde çekimleri devam eden Baba Ocağı dizisinin oyuncusu Burak Özçivit çekimlerden arta kalan zamanlarında otel odasında senaryo yazıyor.
İKİ SİNEMA VE BİR DİZİ FİLM SENARYOSU YAZDI
Yaklaşık 10 aydır devam eden dizi çekimlerinden sonra boş zamanlarını senaryo yazarak değerlendiren Özçivit`in, şu ana kadar 2 sinema ve 1 tane de dizi film senaryosu yazdığı belirtildi. Aksiyon, duygusal ve komedi tarzı senaryolarını yaklaşık 7 ayda yazan Burak Özçivit, bundan sonraki hedefinin kendi yazdığı senaryoda oynamak olduğunu dile getirdi. Dizi çekimlerinden geri kalan boş zamanlarında otel odasından çıkmadığını belirten yakışıklı oyuncu, `Hayattaki tek hedefim kendi yazdığı senaryoda oynamak. Ben oyuncuyum, ama aynı zamanda iyi bir gözlemciyim. Tek hedefim Baba Ocağı dizisi bittikten sonra kendi yazdığım senaryoda oynamak. Yaklaşık 7 aydır senaryo yazıyorum. Bunların ikisi hazır durumda. Diğer senaryo ise bitmek üzere. Bu senaryolar aksiyon, duygusal ve komediden oluşuyor` dedi.